tag:blogger.com,1999:blog-5865994135222106507.post6103982612122024446..comments2023-06-23T14:07:05.006+02:00Comments on HOSLINDHJEM: Vigdishttp://www.blogger.com/profile/09164045071578775371noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5865994135222106507.post-11722292682902479832013-08-01T21:49:08.112+02:002013-08-01T21:49:08.112+02:00Åhhhh, nå fikk jeg lyst på kanelboller.. Nam!Åhhhh, nå fikk jeg lyst på kanelboller.. Nam!Susanne Halsethhttps://www.blogger.com/profile/03241563105439609027noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5865994135222106507.post-72803388190783755292013-06-20T10:21:41.806+02:002013-06-20T10:21:41.806+02:00Ja, Janne det er så fint det perlesukkeret der! Og...Ja, Janne det er så fint det perlesukkeret der! Og ikke sånn hardt og "blankt" som det norske! Takk for alltid fine kommentarer! :))) KlemVigdishttps://www.blogger.com/profile/09164045071578775371noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5865994135222106507.post-4881199774984390652013-06-19T12:44:16.738+02:002013-06-19T12:44:16.738+02:00Ååååå det så godt ut Vigdis <3 Fikk lyst på bol...Ååååå det så godt ut Vigdis <3 Fikk lyst på boller nå :) Du vet å friste ;) Takk for oppskrift - denne skal virkelig prøves en dag. <br />Men jammen lærte jeg noe nytt i dagens innlegg. Ikke viste jeg om dette om perlesukkeret. Har lurt på hvordan noen får så fine perlesukker på bollene sine. Skal jammen sette på handlelista til neste gang vi skal på Harryshopping ;) Takk for tips.Jannehttps://www.blogger.com/profile/13845179957178369784noreply@blogger.com